Waarom zou ik meedoen?

Je moet niets, meedoen met Haag Uit is vrijwillig. Alle mensen die mee hebben gedaan hebben een hartstikke leuke tijd gehad. Doordat je een hoop mensen leert kennen, heb je meteen een goede start voor de rest van je studiecarriĆØre gemaakt. Weet je niet of een minor interessant is, dat je een bepaald boek nou wel echt nodig hebt, of heb je gewoon zin om wat leuks te gaan doen, je kent na Haag Uit genoeg mensen voor al deze vragen. Kortom, je maakt de leukste start van je studie door mee te gaan!

Vraag je je af of je als dame nou wel mee wil doen met Haag Uit? Natuurlijk wel! De faculteit IT & Design is niet alleen voor jongens, er studeren ook meiden bij IT & Design. Vorig jaar was 1/3e van de deelnemers vrouw.

Tot slot: Haag Uit is voor iedereen die begint aan een IT & Design-opleiding op De Haagse Hogeschool. Als je last hebt van allergieƫn, een verstuikte enkel hebt, vegetarisch eet, of er iets anders is waar rekening mee gehouden moet worden: vul het in op het inschrijfformulier en het komt goed. Mocht je toch nog twijfelen of geen antwoord op je vraag kunnen vinden op onze website, kun je altijd contact met ons opnemen.