Wat gaan we doen?

Het doel van Haag Uit is dat jij als eerstejaars student op relaxte manier kennis maakt met andere studenten. Dit begint meteen al bij aankomst en zal de rest van de week op verschillende manier voortgezet worden. We hebben een uitgebreid activiteitenprogramma, met sporttoernooien, bosspellen en veldactiviteiten. Tussen deze activiteiten door is er genoeg tijd over om zelf dingen te doen. Een potje voetballen, een duik nemen in ons zwembad of gezellig kletsen, alles kan.

Onze BAR heeft een uitgebreid assortiment snacks en drankjes om in ieders smaken te voorzien. Voor de feestgangers onder ons hebben we goed nieuws: de BAR is elke dag open. Elke avond is er dan ook een feest. De week sluiten we af met een themafeest! Het thema zal nog door ons BAR-team aangekondigd worden! Houd daarvoor de nieuwsberichten in de gaten.

Het spreekt voor zich dat alle belangrijke voorzieningen aanwezig zijn. Toiletten en douches zijn aanwezig en uiteraard gescheiden voor dames en heren. Door ons keukenteam wordt dagelijks gezorgd voor ontbijt en lunch met koffie, thee en melk. Ook zullen ze het diner verzorgen, inclusief voorgerechtje en toetje.