Thema eindfeest Haag Uit 2017

Datum: Thursday 20 July 2017, 17:03

Lieve eerstejaars,

Elk jaar sluiten wij traditiegetrouw Haag Uit af met een prachtig themafeest. En dus dit jaar ook weer. Aanstaande Haag Uit zullen wij de week afsluiten in het thema "Hippies vs Kakkers"! Voor dit themafeest zullen wij veel moeite doen om alles mooi aan te kleden. Het enige wat wij niet kunnen, is jou aankleden. Wat wij wel kunnen, zijn instructies geven!

Voor de Kakkers: Als je aan het inpakken bent, trek je mooiste witte blouse (die vies mag worden) uit de kast of koop er eentje bij de zeeman. Pak je potje haargel en je kam. Neem je meest kekke stappers mee. Desnoods nog een mooie golfclub, of andere attributen die goed passen bij het stereotype kakker (Er is geen plek voor Vespa's in de bus, sorry!). Oefen goed op uitspraken als: "Mijn rolex is meer waard." en "Eeey lullo, gaan we nog even lekker pilsje doen?" (Of voor de minderjarige "Eeey lullo, gaan we nog even lekker frisje doen?"). Goed gerepeteerd? Lekker bezig! Voor de hippies: Steek ten eerste je wijsvinger en middelvinger (van 1 hand) in de lucht, met de rug van je hand naar jezelf toe en roep even "Peace man". Goed, lekker bezig. Trek vervolgens de kledingkast van je ouders open, want die hebben de tijd wel meegemaakt. Of ga naar de kringloop, dat is ook echt een goudmijn! Pak je ronde brilletje, bloemenkrans of panfluit. Laat je haar lekker lang en je kleding lekker los. (Nee we gaan geen actie voeren, alhoewel protest borden zijn toegestaan zolang ze maar in je tas/koffer passen.) Voel je je al helemaal bevrijd? Beter he!

We hopen dat jullie de meest mooie en originele outfits mee nemen! Wij zijn in ieder geval erg benieuwd en hebben er onwijs veel zin in.

Tot op Haag Uit!

Peace out, onze rolex is 4x duurder,

De BAR

Ik was bang dat Haag Uit een ontgroening was, maar dat is zeker niet zo. Ik ben erg blij dat ik toch ben gegaan!

Bart de Water Haag Uit 2006