Berichtje van de BAR: Themafeest!

Datum: Wednesday 08 August 2018, 14:51

Lieve Eerstejaars,
 

Super tof dat jullie allemaal mee gaan naar Haag Uit! Wij zorgen ervoor dat het de beste week van jullie leven gaat worden! Zoals elk jaar organiseert Haag Uit ook dit jaar weer een super vet eindfeest, met als thema:

 

Future Freaks vs. Primal Beast

 

Je kan het thema ook lezen als “Future vs. Prehistoric”. Wij zorgen ervoor dat de feestzaal volgens thema aangekleed is. Wat nu nog rest zijn jullie en jullie outfits! Daarom hier wat handige tips om te zorgen dat je niet buiten het ruimteschip valt. Je mag zelf beslissen of je als toekomst gek of als holbewoner gaat.

 

Voor de Future Freaks:
Probeer je zo modern mogelijk te kleden, lekker abstract met veel blitz. Denk toekomst. Weet je nog The Hunger Games en hun feestjes? Perfect voorbeeld wat mogelijk is, natuurlijk is een zeer vlotte plangas niet te missen. Tover jezelf om tot robot met aluminiumfolie of ga als een echte R2-D2. Als je nog plek over hebt: neem dan ook een vette futuristisch gadget mee. Denk aan een Iphone 34 of LaserBlaster4000.

 

Voor de Primal Beast:
Ooga Booga Ooga Booga!
Kleed je als een echte oermens of holbewoner. Ga het bos in en pak een boomstronk: knuppel een beer neer en wikkel z’n vacht om je heen (of pleeg een bezoekje aan de feestwinkel). Koop een opblaasknuppel (of bewaar die van uit het bos, bloed van de beer geeft een mooi realistisch effect) en laat samen met je mede oermens zien dat de prehistorie eigenlijk veel beter was dan de toekomst. Het enige feest waar het eindelijk niet súper fout is om tijgerprint te dragen!

 

We hopen dat jullie al veel zin hebben in het eindfeest, wij in ieder geval wel!
We zijn erg benieuwd naar alle originele outfits!


Tot op Haag Uit!
Groeten van de mensen die 24/7 aanwezig zijn voor al je drankjes
De BAR

Dankzij Haag Uit had ik in 10 minuten vrienden voor het leven

Isabelle Haag Uit 2016

Haag Uit 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door

Uw logo hier?