Update Haag Uit 2018!

Datum: Thursday 12 July 2018, 20:21

Lieve (potentiƫle) deelnemer,

Nog maar iets meer dan een maand en dan is Haag Uit al! Hebben jullie er net zoveel zin in als wij?! De inschrijvingen gaan dit jaar wederom enorm hard en dat gaat er ook dit jaar weer voor zorgen dat we een fantastische week kunnen neerzetten! Even een berichtje aan jou:

Lees je dit bericht terwijl je jezelf nog niet hebt ingeschreven? Zorg ervoor dat je dit snel doet voordat de inschrijvingen vol zitten! Vol is namelijk echt vol! De inschrijvingen gaan hard en het zou toch zonde zijn als je op je eerste schooldag hoort hoe leuk Haag Uit is geweest, en jij niet hebt kunnen deelnemen.

Wij verzorgen een prachtige week boordevol leuke activiteiten waarop je al je mede eerstejaars studenten, maar ook ouderejaars en docenten leert kennen. Tijdens deze week staat er een heel team van ouderejaars studenten klaar die jou de beste start van je studie gaan geven! Ben je nu al enthousiast? Schrijf je dan hier in! Nog niet overtuigd? Kijk nog even rond op de website of stuur ons een mailtje, dit kan naar info@haaguit.com.

Heb je jezelf wel al ingeschreven? Helemaal top! Dan zien we jou graag op 26 augustus bij De Haagse Hogeschool! Wij regelen veel voor je, maar check voor vertrek toch nog even de paklijst. Straks vergeet je je tandenborstel, of nog erger, je knuffel!

We zien je graag op de 26ste op Haag Uit! Tot dan!

Groetjes, Staf 2018

Dankzij Haag Uit had ik in 10 minuten vrienden voor het leven

Isabelle Haag Uit 2016

Haag Uit 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door

Uw logo hier?